top of page
Extras and Support

Αρχική   ➤  Υπηρεσίες   ➤  Extras and Support

extra and supports lively events

Η LIvely Events σου προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία και ειδικά εφέ για να πρωταγωνιστήσει η δική σου εκδήλωση.

Πυροτεχνήματα

Διάφορα πυροτεχνήματα μονών-πολλαπλών εναέριων βολών, ειδικά σιντριβάνια εσωτερικού χώρου (άκαπνα), σιντριβάνια εξωτερικού χώρου και ό,τι άλλο πυροτέχνημα επιθυμείτε. Διατίθενται και με επιλογή τηλεχειρισμού.

Εναέρια πυροτεχνήματα

Εναέρια πυροτεχνήματα

Σιντριβάνια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ψυχρής φλόγας. Το εφέ που δημιουργούν τα σιντριβάνια είναι ασύγκριτο και  κάνουν την διαφορά σε κάθε εκδήλωση.

Τα παιδικά πυροτεχνήματα (αθύρματα) είναι πυροτεχνήματα κατάλληλα για παιδιά, αλλά είναι απαραίτητη η επίβλεψη ενηλίκου.

Βεγγαλικά για όλες τις χρήσεις, όπως το βεγγαλικό ναυτιλίας και καπνογόνο ημέρας κατάλληλο  για εντυπωσιακές εισόδους γάμων.  

Τα εναέρια πυροτεχνήματα, βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση όπως γάμος, βάπτιση, πάρτυ, εγκαίνια κτλ. Εκτοξεύονται μόνο κατακόρυφες βολές.

fireworks

Μηχάνημα καπνού Ξυρού Πάγου (Χορός στα σύννεφα)

O Χορός στα σύννεφα είναι ένα μοναδικό εφέ για τον πρώτο σας χορό (και όχι μόνο), που βασίζεται στη χρήση ξηρού πάγου.
Το λευκό αυτό σύννεφο από ξηρό πάγο, σηκώνεται μέχρι τα γόνατά σας.

Δεν σας κρύβει ούτε σας καλύπτει οπότε ο φωτογράφος σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Δε λεκιάζει το νυφικό, διαρκεί περίπου 4 λεπτά και δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο.

Δίνει την αίσθηση και την εντύπωση σε όλους, ότι όντως χορεύετε πάνω στα σύννεφα.

ksiros pagos

Μηχανή καπνού

Η Μηχανή καπνού βγάζει περίπου 800m3 ανά λεπτό, με λάδι ειδικό χωρίς να μυρίζει και να ενοχλεί τους παρευρισκόμενους.

xioni
kapnos

Μηχανή χιονιού

 H μηχανή χιονιού  διαθέτει ρυθμιστή ροής και πυκνότητας χιονιού.
 Είναι κατάλληλη για κάθε επαγγελματική ανάγκη, μπορεί να καλύψει απόσταση βολής περίπου 10 μέτρα χωρίς αέρα με πολύ πυκνές νιφάδες χιονιού.

fisalides

Μηχανή φυσαλίδων

Η μηχανή φυσαλίδων είναι τηλεχειριζόμενη και με το κατάλληλο υγρό παράγει φυσαλίδες  ασταμάτητα.

floges

Μηχανή με φλόγες

 Οι μηχανές για φλόγες διατίθενται σε πολλούς τύπους, τηλεχειριζόμενες , μονόχρωμες ή με τέσσερα χρώματα, με φλόγα που φτάνει τα 5m και με δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας.

mpaloni

Φωτιζόμενο μπαλόνι

Μπαλόνι φωτιζόμενο  με 4 λάμπες αλογόνου 1000 watt, 2,5 μέτρα διάμετρος μπαλονιού. Μπορείτε επίσης να βάλετε τα αρχικά του ονόματος σας ή το logo της εταιρείας σας.

fanarakia

Φαναράκια

Τα ιπτάμενα φανάρια είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο χαρτί, άφλεκτο (που δεν καίγεται εύκολα), είναι εφοδιασμένο με ειδικό κεράκι από παραφινέλαιο ικανό να διατηρήσει το φαναράκι σε πτήση για 10 min με καλές καιρικές συνθήκες.

kanonakia

Κανονάκια κονφετί ή ροδοπέταλα

Μηχανές & Κανόνια για κομφετί ή ροδοπέταλα, συνεχόμενης ροής, μιας βολής, ή επαναληπτικών βολών, τηλεχειριζόμενα, χειροκίνητα.

Πόντιουμ

Ενοικίαση πόντιουμ ομιλιών από plexiglass ή ξύλινων που παρέχουν λειτουργικότητα και άνεση στους χρήστες τους.
Διαθέτουμε αναλόγια ομιλητών που εξυπηρετούν όλες τις περιστάσεις και δένουν με κάθε επαγγελματικό χώρο. Αν χρειάζεστε κάτι πολύ διακριτικό και απλό μπορείτε να επιλέξετε το διαφανές αναλόγιο ομιλητών από plexiglass.
Για πιο επίσημες περιστάσεις σας προτείνουμε  το αναλόγιο σε όψη βέγκε με ενσωματωμένη οθόνη για προβολή συνεδριακών καρτών, που φέρει δυο ποιοτικά μικρόφωνα (κύριο και εφεδρικό) στις ειδικές υποδοχές του καθώς και φως ανάγνωσης Led.

podium
pista xorou

Πίστα χορού

Η εταιρεία μας παρέχει πίστες χορού παρκέ με ειδική ξύλινη και αντιολισθητική επιφάνεια, υψηλής αντοχής και για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Οι διαστάσεις είναι (5x5) (5x6) (6x6).

eksedra

Εξέδρα εκδηλώσεων

Εξέδρες εκδηλώσεων με άνεση στην διαμόρφωση του σχήματος και του ύψους με αντιολισθητικό πάτωμα, σκάλες ανόδου -καθόδου με κάγκελο στήριξης καθώς και περιμετρικά ντύσιμο της εξέδρας από μαύρο ή λευκό πανί, σας εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα που θα ξεχωρίζει για την στιλάτη εμφάνιση της.

truss

Τράσες 

 Η Τράσα  είναι μεταλλική τριγωνική ή τετράγωνη και στηρίζεται σε ειδικό τρίποδο βαρέους τύπου. Κατάλληλη  για την διακόσμηση,  την στήριξη προβολέων PAR και  κινούμενων ρομποτικών κεφαλών και για κάθε είδους εφαρμογή σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς  χώρους.

bottom of page